mobilier de inspirație calculată

Siguranța calității

fabrica noastră

Procesul de producție este automatizat, beneficiind de ultima tehnologie în domeniu. Acest lucru ne permite să realizăm lucrări cu precizie maximă, rapid și în volume mari. Ne selectăm cu atenție fiecare furnizor de materiale și accesorii pentru ca mobilierul tău să fie impecabil.

Utilaje de ultimă generație

Utilaje de ultimă generație

Producția mobilierului este complet tehnologizată (CNC-uri, mașini de debitare, mașini de cantuire drept și curb), ceea ce ne permite să lucrăm cu precizie exactă și într-un timp rapid cu orice tip de material. De aceea putem să îți oferim cel mai mic termen de pe piață, chiar și pentru comenzi mari. De asemenea, eliminăm erorile de găurire/frezare, ceea ce duce la realizarea unui mobilier de calitate superioară: găurile se dau la distanțe exacte iar elementele de pal și accesorile se aliniază perfect. Utilajele performante permit crearea unui mobilier atipic cu decupaje și frezări după orice tip de model.

Proiectare asistată

Proiectare asistată

Întregul proces de proiectare al mobilierului este realizat pe calculator, utilizând softuri performante și asistat de către cei mai buni specialiști în domeniu: ingineri, tehnologi și proiectanți de mobilier. Echipa de specialiști dezvoltă cele mai practice soluții, în timp ce tehnologia software asigură eliminarea și a celei mai mici erori de proiectare. Astfel, la Fabrikart poți fi sigur că soluțiile pe care ție le propunem îmbină eleganța cu funcționalitatea în cel mai optim mod, chiar și pentru cele mai provocatoare proiecte.

Proces de producție controlat software

Proces de producție controlat software

Pentru a reduce consumul de materiale, utilizăm tehnologie software care permite cea mai bună încadrare pe foaia de PAL, astfel că pierderile sunt minime (implicit costuri mai mici). Informațiile sunt transmise direct catre utilajele din fabrică unde personalul de producție selectează comanda, așează elementele iar utilajul preia și prelucrează întregul proces, intervenindu-se doar la montaj.

Personal tehnic și de execuție calificat

Personal tehnic și de execuție calificat

Pentru că punem accent pe calitatea lucrărilor și ingeniozitatea soluțiilor pe care ți le oferim, la Fabrikart lucrăm numai cu personal înalt calificat și specialiști în domeniu. De la design, proiectare și până la montaj, în fiecare etapă din realizarea mobilierului tău sunt implicați cei mai buni experți din județul Constanța.

Cele mai bune materiale și accesorii

Materiale

Nu facem rabat la calitate când vine vorba de materialele din care fabricăm mobilierul tău. De la MDF vopsit cu o tehnologie specială pentru fronturi, la canturi folosite chiar și pe laturile ne-vizibile ale mobilei, acordăm atenție fiecărui aspect. Acceseaza ghidul de materiale pentru descrieri detaliate ale fiecărui tip de material.

Accesorii

Accesoriile transformă o piesă comună de mobilă într-una practică și eficientă, utilizând inteligent toate spațiile. Lucrăm cu cei mai buni furnizori în domeniu, având disponibilă o gamă extrem de largă de accesorii. Acceseaza ghidul de accesorii pentru a afla mai multe detalii despre accesoriile oferite de noi.

Te rugăm să introduci mai jos termenii pe care dorești să îi cauți