mobilier de inspirație calculată

Promisiunea noastră

Promisiunea brandului

Fabrikart reprezintă un angajament pentru calitate cu fiecare piesă de mobilier pe care o construim. Tehnologia de înaltă performanță și procedurile atente și stricte sunt concepute pentru a asigura calitatea, frumusețea și durabilitatea mobilierului.

în ce credem

valorile noastre

Calitate

Calitate

La Fabrikart, calitatea este egală cu satisfacția clienților. De la modul în care proiectăm și realizăm produsele, până la modul în care interacționăm cu clienții noștri, cu partenerii noștri și între noi, țintim în permanență către excelență în calitate. Insistăm și suntem convinși că adevărata calitate necesită mai mult decât perfecțiunea tehnică. Este nevoie de produse și servicii fără cusur, perfect adaptate la nevoile clienților noștri.

Orientare către client

Orientare către client

Satisfacția clienților noștri este principala noastră prioritate. Tot ceea ce facem servește direct sau indirect acestui scop. Ne respectăm clienții, le înțelegem nevoile și dorințele, și facem tot ce ne stă în putere pentru a le îndeplini prin produsele și servicii

Promptitudine si eficienta

Promptitudine si eficienta

Prețuim timpul clienților noștri, al partenerilor și al angajaților. Țintim către eficiență și excelență operațională, lucrând concentrat și rapid, practic, flexibil și simplu. Căutăm în permanență noi metode de a deveni tot mai eficienți, fără a pierde însă din calitatea produselor și serviciilor ce ne caracterizează.

Dezvoltare durabilă și sustenabilă

Dezvoltare durabilă și sustenabilă

Ne desfășurăm activitățile cu responsabilitate pe termen lung. Suntem convinși că putem crește doar împreună cu angajații noștri, clienții și partenerii, comunitatea în care activăm. În acest fel, crearea unui mediu bun de muncă, utilizarea atentă a resurselor, angajamentul pentru calitate și satisfacția pe termen lung a clienților noștri constituie baza pentru generarea unor valori de durată.

Seriozitate și Corectitudine

Seriozitate și Corectitudine

Acționăm cu integritate și respect, îndeplinindu-ne promisiunile. Valoarea seriozității și corectitudinii nu rezidă din rezultatele pe care acestea ni le oferă, ci mai degrabă din a fi demni de a le avea. Clienții noștri trebuie să se simtă încrezători, de fiecare dată când apelează la serviciile noastre.

Atitudine prietenoasă

Atitudine prietenoasă

Construim mai mult decât o companie, construim un grup de prieteni, o familie. Suntem întotdeauna deschiși către clienții noștri și punem preț pe relațiile cu colegii de muncă și partenerii. De fiecare dată când interacționăm cu clienții noștri ne propunem ca în final, de câte ori își vor vedea mobila în casă, să zâmbească mulțumiți.

Să ne cunoaștem

Echipa noastră

CONSTANTIN TEODORESCU

 DIRECTOR GENERAL

Deține peste 33 ani de experiență în conducere și se află la conducerea companiei încă de la începuturile sale, în anul 2000. Constantin este o persoană modernă și orientată către viitor, către soluții inovatoare în producție, menținând în permanență compania în actualitatea trendurilor europene.

AURORA TEODORESCU

DIRECTOR COMERCIAL

Cu o experiență atât în plan economic cât și tehnic, Aurora face parte din echipa noastră încă de la începuturile companiei. Este întotdeauna la curent cu ultimele noutăți din piață și contribuie activ la orientarea procesului de producție către satisfacția fiecărui client.

BOGDAN PLĂIȘEANU

DIRECTOR DE PRODUCȚIE

Bogdan are o experiență de peste 10 ani ca șef de producție. Organizează, planifică și conduce activitatea întregului personal implicat în activitatea de producție și răspunde de îndeplinirea calitativă și la termen a sarcinilor de către personalul fabricii.

MIHAELA BUCURENCIU

ȘEF BIROU TEHNIC PROIECTARE

Mihaela s-a alăturat echipei noastre în anul 2007. Are o experiență de 32 ani în industria mobilierului și se ocupă de proiectarea, planificarea și pregătirea producției. Poți fi sigur că fiecare detaliu al mobilierului tău de vis este planificat de către profesioniști cu experiență.

MANUEL MANTIGHIAN

ȘEF SECȚIE PRELUCRĂRI

De profesie inginer mecanic, Manuel este responsabil de operarea CNC și proiectarea AUTOCAD pentru producția de mobilier. Deține o experiență de peste 20 ani în producția de mobilier și 17 ani în operarea CNC, lucrând cu o gamă foarte diversificată de materiale.

LIVIU ȘERBAN

ȘEF SECȚIE TAPIȚERIE

De profesie inginer proiectant, Liviu are o experiență de 5 ani în domeniu și coordonează activitatea secției de tapițerie. Mulțumită viziunii practice și creative care îl caracterizează, ne permitem să îți livrăm cele mai inovatoare și utile soluții de tapițerie.

Te rugăm să introduci mai jos termenii pe care dorești să îi cauți