mobilier de inspirație calculată

cum lucrăm

etapele proiectului tău

Întregul proces de lucru este gândit și gestionat în mod special astfel încât întreaga experiență a achiziționării mobilierului tău de vis să fie pe cât de ușor și plăcut posibil, fără bătăi de cap pentru tine.

Consultantul tău personal

Consultantul tău personal

Primul lucru pe care va trebui să îl faci este să vizitezi unul din showroom-urile noastre pentru a discuta cu unul din consultanții noștri și a stabili primele detalii. Acesta va fi consultantul tău personal, care îți va sta la dispoziție și te va îndruma pe tot parcursul procesului.

Măsuratori exacte

Măsuratori exacte

Consultantul nostru va programa o vizită la tine acasă pentru ca echipa de specialiști să efectueze măsurătorile exacte ale spațiului, pentru a-și face o idee asupra preferințelor tale personale și pentru a ne asigura că proiectul pentru mobilierul tău este perfect adaptat nevoilor tale și spațiului disponibil.

Design personalizat

Design personalizat

Designerii noștri sunt specializați în ergonomia și eficiența spațiului, fiind de asemenea la curent cu ultimele tendințe, tehnologii și posibilități de design. Utilizând programe specializate de design, îți vom crea o simulare a mobilierului tău, oferindu-ți ocazia de a o vedea din mai multe unghiuri înainte ca aceasta să fie produsă. Luăm în calcul gusturile, preferințele și bugetul, precum și spațiul disponibil, utilizăm materiale, finisaje și accesorii personalizate pentru ca mobilierul tău Fabrikart să reflecte personalitatea ta.

Producție de calitate

Producție de calitate

Mobilierul tău va intra în producție de îndată ce avem un acord final pe designul și materialele utilizate. Avem cea mai performantă tehnologie și cei mai buni specialiști din Dobrogea, astfel încât putem fi siguri că mobilierul pe care l-ai visat va fi construit la cele mai înalte standarde de calitate, cu finisaje de excepție, exact pe gusturile tale.

Montaj profesionist

Montaj profesionist

Întreaga echipă de montaj este formată din specialiști care pot asigura un montaj fără cusur a mobilierului tău, pe măsura calității acestuia. Montajul va începe cu o analiză a spațiului, pentru a fi evaluate toate necesitățile specifice montării noului mobilier. La Fabrikart, ne ocupăm și de posibilele modificări de instalații (apă, curent etc.) necesare, astfel încât mobilierul tău să se potrivească la fix cu nevoile, dorințele și spațiul tău.

Garantăm și Verificăm

Garantăm și Verificăm

Ne asumăm răspunderea pentru mobilierul creat de noi și ne asigurăm că te vei bucura de el cât mai mult timp. Pentru mobilierul Fabrikart primești garanție 2 ani, iar la 15 zile după montaj vei fi contactat de către consultantul tău personal pentru a verifica dacă ești mulțumit de noul tău mobilier. Dacă există anumite nelămuriri pe care le ai, le vom rezolva în cel mai scurt timp posibil. În plus, vei beneficia de încă o vizită din partea echipei noastre, la un an după montaj, pentru a ne asigura de durabilitatea acestuia și a efectua orice reglări necesare ale mobilierului, gratuit!

Te rugăm să introduci mai jos termenii pe care dorești să îi cauți