intreb frecv-01

mobilier de inspiratie calculata

intrebari frecvente

Executați mobilă la comandă din orice tip de material?

Tehnologia modernă de producție de care dispunem ne permite să lucrăm cu o varietate largă de materiale la aceleași standarde de calitate care ne reprezintă. Astfel, putem executa mobilă la comandă utilizând PAL, MDF vopsit, corian, compozit, lemn sau sticlă.

Pot să realizez mobilier și la prețuri mai mici decât cele din magazin? Prețurile sunt de producător?

Avem propria noastră fabrică de producție, astfel încât poți avea garanția faptului că ofertele de preț pe care le primești de la Fabrikart provin direct de la producător și nu conțin adaosuri suplimentare. În plus, softurile perfomante utilizate în proiectare ne permit să eliminăm pierderile de material, ceea ce se traduce în costuri mai bune pentru tine. În final, suntem dedicați construirii de mobilă personalizată pentru nevoile, dorințele și stilul tău de viață, astfel încât prețul mobilierului tău va fi croit după materialele și accesoriile pe care le vei alege, inclusiv bugetul de care dispui.

Există programe de creditare pentru achiziționarea produselor?

Poți achita mobilierul tău de vis Fabrikart prin orice metodă de plată pe care o consideri confortabilă pentru tine. Astfel, poți plăti cash, cu cardul sau prin virament bancar. Utilizând Cardul Avantaj, vei putea să plătești mobilierul și în 10 rate lunare, fără dobândă.

Oferiți servicii de măsurare, proiectare, schițe 3D?

Cu singuranță ne dorim ca mobilierul pe care îl vei avea să fie perfect adaptat dorințelor tale și spațiului disponibil. Astfel, măsurarea, proiectarea și schițele 3D sunt incluse în prețul mobilierului iar tu ai posiblitatea de a vedea cum va arăta acesta înainte de a fi produs.

Unde este realizată mobila? Cu ce utilaje lucrați?

Mobilierul Fabrikart este realizat în fabrica noastră proprie din Str. Verde, Nr. 17, în orașul Constanța. Pentru că ținem foarte mult la calitate, întregul proces de producție este automatizat și controlat software utilizând cele mai noi tehnologii și este monitorizat de către experți și specialiști calificați în domeniu.
Află mai multe despre fabrica noastră și calitatea Fabrikart

Cu ce furnizori de materiale, accesorii, electrocasnice lucrați?

Nu facem rabat la calitate când vine vorba de materialele din care fabricăm mobilierul tău. De la MDF vopsit cu o tehnologie specială pentru fronturi, la canturi folosite chiar și pe laturile ne-vizibile ale mobilei, acordăm atenție fiecărui aspect. De aceea lucrăm cu cei mai buni furnizori în domeniu, având disponibilă o gamă extrem de largă de materiale și accesorii de calitate. Printre principalii noștri parteneri se numără Teka, Krono Span, E Egger, Ramplast, Blum, Hafele.

Ce fac dacă după montaj nu sunt mulțumit sau nu-mi place produsul?

Tocmai pentru că ne dorim ca mobilierul tău să fie exact așa cum îți dorești, îți oferim simulări 3D ale acestuia înainte ca acesta să intre în producție iar tu să poți vedea cum va arăta și să poți alege culorile, finisajele și accesorile care îți plac. În plus, mobilierul realizat de către noi vine cu o garanție de 2 ani. În această perioadă îți asigurăm garantat 2 vizite incluse pentru efectuarea diverselor reglaje iar orice neplăcere pe care o poți avea în legătură cu mobilierul tău Fabrikart va fi analizată și rezolvată de către echipele noastre în maxim 48 de ore.

Oferiți și servicii de desing interior, ambiental?

Un mobilier de excepție este și mai mult pus în valoare de ambientul din jurul său. De aceea, la Fabrikart îți oferim o multitudine de servicii de design interior, amenajări și decorațiuni pentru a crea un spațiu ideal. Consultanții noștri te ajută să selectezi culorile, materialele, podele, tapetul și corpurile de iluminat și îți aducem laolaltă o echipă completă de profesioniști (designeri, zugravi, tâmplari, instalatori) pentru ca fiecare colțișor din casa ta să reflecte același stil, perfect armonizat și echilibrat.

Ce beneficii am dacă cumpăr de la Fabrikart?

La Fabrikart ai calitatea mobilierului asigurată de cea mai performantă tehnologie de fabricație din Dobrogea. În plus, lucrăm numai cu experți și personal calificat, astfel că mobila ta va fi lucrată la perfecțiune. Îți oferim și servicii de design și amenajări interioare și îți personalizăm complet mobilierul pentru ca întreaga cameră să reflecte un stil unitar. Vei avea simulri 3D gratuite pentru a putea decide culorile, materialele și accesoriile, cel mai mic termen de execuție și vizite pentru reglaje post montaj incluse în prețul mobilierului.

Care este termenul maxim de livrare?

Procesul de producție automatizat și tehnologia de vârf de care dispunem ne permite să lucrăm rapid și la calitate ridicată. Astfel, îți oferim cele mai mici termene de producție de pe piața locală, iar tu îți poți avea moblierul de vis în maxim 3-4 săptămâni de la stabilirea tuturor detaliilor.

Mobilierul Fabrikart se poate livra și monta și în afara orașului Constanța?

Da, obișnuim să livrăm mobilier și în afara orașului. Pentru distanțe mai mari se percepe o taxă suplimentară raportată la numărul de kilometri, însă te rugăm să iei legătura cu un consultant Fabrikart pentru a discuta aceste aspecte.

Câte magazine Fabrikart există în Constanța?

Pentru a fi mai aproape de tine, oriunde te-ai afla, în prezent dispunem de 4 showroom-uri pentru mobilier și 1 showroom pentru uși de interior și exterior. Accesează pagina de Contact pentru a afla adresele exact ale acestora.

Te rugăm să introduci mai jos termenii pe care dorești să îi cauți