servicii de prelucrare

La Fabrikart, punem accent pe satisfactia deplina a clientilor, astfel ca lucrarile executate de noi ating un nivel inalt de calitate, cu materiale ce corespund standardelor impuse, utilizand cea mai moderna aparatura, precum si tehnici menite sa completeze durata de viata a materialelor. Îți oferim o gamă complexă de servicii de prelucrare PAL, MDF, blaturi de bucătărie.
Tehnologia CNC (marca HOMAG) de ultimă generație garantează eficiența crescută prin folosirea optimă a materialelor, precizia tăieturilor și a finisărilor dar și o viteză mai mare de producție.

procese automatizate

calitate ridicată

SERVICII DE OPTIMIZARE ȘI DEBITARE

SERVICII DE OPTIMIZARE ȘI DEBITARE

Asigurăm tăierea PAL-ului și a MDF-ului pe orice dimensiuni dorite. Tăierea se face cu utilaj HOMAG cu încarcăre automată, iar datorită tehnologiei de ultima generatie, putem optimiza la maxim dimensiunile si modelul pe care le solicitati, asigurand totodata si un raport pret/calitate excelent.

Multumita algoritmilor sofisticati, putem gasi un plan optim in ceea ce priveste optimizarea debitarii cu cea mai mica pierdere garantata. Folosind serviciile noastre de debitare, puteti reduce semnificativ costurile, dar si timpul alocat, obtinand un plan de debitare in cateva minute in functie de complexitatea necesitata. Fiind calculate automat, dupa care verificate de catre personalul nostru calificat, se asigura o economisire majora in ceea ce priveste materialul folosit, care se traduce mai departe in pierderi minime si costuri foarte mici.

GĂURIRE ȘI FREZARE

GĂURIRE ȘI FREZARE

Cele două CNC-uri Fabrikart ne permit să îți oferim într-un timp foarte scurt servicii complexe de găurire și frezare la aceleași standarde de calitate datorate utilajelor computerizate. Nu pierdem din vedere nici standardele ecologice pe care le presupune serviciile de frezare, si ne dorim ca la fiecare procedeu sa obtinem un minim de pierdere a materialului. Ne dorim sa oferim mai mult decat un serviciu de prelucrare si acordam astfel in permanenta sprijin si ajutor clientilor, pentru ca acestia sa obtina ceea ce isi doresc.

  • frezare locaș balama
  • găurire demontabili
  • frezare pentru mâner îngropat
  • gravuri personalizate
  • frezare falt
  • decupaj blat chiuvetă, plită

CĂNTUIRE

CĂNTUIRE

Cand vine vorba de finisaje pentru mobilier, detaliile sunt cele care fac diferenta. De aceea noi recomandam cantul de tip ABS, realizat din material plastic si aplicat dupa o tehnica speciala, intrucat respecta toate exigentele referitoare la aspect, design, calitate, durabilitate si eficacitate. Pentru aplicarea cantului ABS, folosim utilaje profesionale de ultimă generație marca BRANDT – Germania. Acest proces presupune trecerea pieselor prin mai multe faze pentru atingerea rezultatului perfect, totul fiind automatizat.

Te rugăm să introduci mai jos termenii pe care dorești să îi cauți