Uși de interior și exterior

La Fabrikart găsești cea mai variată gamă de uși pentru nevoile tale, personalizate în funcție de stilul tău și al casei tale. Iar pentru ca alegerea ta să fie cât mai potrivită, specialiștii noștri îți sunt alături. Trimite-ne datele tale de contact sau fă-ne o vizită în showroom-ul din Bd. Tomis, iar un membru al echipei Fabrikart va lua legătura cu tine și se va deplasa la locația ta, explicându-ți variantele care ți se potrivesc cel mai bine, în funcție de situație.

Transportul și montajul este asigurat tot de către noi, astfel încât tu să fii sigur că beneficiezi de cea mai înaltă calitate de la model, material, finisaj, accesorii și până la montaj.

uși de interior

O gamă foarte variată de uși, fabricate de diferiți producători din Ucraina, Rusia, Belarus, Italia și Grecia. La Fabrikart vei găsi o multitudine de stiluri, elegante, clasice și moderne.

Uși din lemn masiv

Uși din lemn stratificat cu folie

Uși din len stratificat cu furnir

Uși din lemn stratificat vopsite

Uși din MDF folie sau vopsite

Uși celulare cu furnir

uși de exterior

Peste 25.000 de modele de uși de exterior te așteaptă să le descoperi la Fabrikart, personalizate și adaptate după designul casei tale, păstrând aceeași calitate, siguranță și durabilitate Fabrikart.

Uși din lemn masiv

Uși din lemn termoizolant

Uși duble/puisor

Uși metalice de intrare în apartamente/birouri

Uși rezistente la foc

Uși metalice de intrare în case/vile

uși rezistente la foc

Uși cu utilizare specială, prevăzute pentru a asigura siguranța în cazul declanșării unui incendiu într-o încăpere. Acestea asigură protecție și etanșeitate împotriva răspândirii focului și fumului.

Uși rezistente la foc 2 canaturi

Uși rezistente la foc 1 canat

uși de siguranță/blindate

Uși de siguranță-blindate, rezistente la acțiunile mecanice exterioare, raze UV, îngheț și dezgheț. Uși cu feronerie și vitralii colorate.

Pentru instalare la interior

Pentru instalare la exterior

mânere, broaște, accesorii

Realizate din cele mai bune materiale, accesoriile pe care ți le propunem sunt disponibile în mai multe tipuri de finisaje: lăcuite, grafiate, patinate, cromate, nichelate, aurite, învechite sau cu aspect de fier forjat.

Mânere

Accesorii

Balamale

Broaște

Cilindri

Cuiere

Rozete

Zăvoare

Te rugăm să introduci mai jos termenii pe care dorești să îi cauți