fbpx
politica preturi-01

mobilier de inspirație calculată

politica de confidențialiate

Introducere

Societatea SC LOGI BIC SRL, persona juridica romana, cu sediul in Cumpana, strada Burebista nr 3, CUI : 13506124, inregistrata la Registrul Comertului sub J13/1854/2000, va informam ca incepand cu data de 25 mai 2018 vom aplica Legea privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Numarul 506/2004 şi Legea 677/2001, cu completările şi modificările ulterioare.

Fabrikart  se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor  catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu utilizatorii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.  Putem notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul periodic, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. Fabrikart nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul nostru poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Colectarea informaţiilor personale

Categoriile obisnuite de date pe care le colectam sunt urmatoarele: nume, adresa de e-mail, adresa de livrare, numar de telefon sau informatii financiare (inclusiv card de credit – necesar pentru efectuarea platilor in magazinele noastre).

Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează cu responsabilitate prin mijloace mixte (manuale şi automate), cu respectarea cerinţelor legale şi în condiţii care să asigure securitatea, confidenţialitatea, integritatea, disponibilitatea, transparenţa şi respectarea drepturilor persoanelor vizate.

Pentru ce folosim datele tale cu caracter personal?

Folosim datele tale cu caracter personal pentru îndeplinirea obligațiilor contractuale pe care le avem faţă de tine, .

Când efectuezi o achiziţie personal într-unul din magazinele noastre ai putea fi solicitat să furnizezi anumite date cu caracter personal care vor fi necesare pentru gestionarea corespunzătoare a achiziţiei tale.

Cât timp îţi păstrează Fabrikart datele cu caracter personal?

Fabrikart nu va păstra datele tale cu caracter personal pentru o perioadă mai lungă decât este necesar pentru îndeplinirea scopului specific de utilizare.

Dacă aveţi întrebări referitoare la această declaraţie, trebuie să vă adresaţi nouă în scris, folosind link-ul Contact din acest site, sau scriindu-ne pe adresa poştală descrisă în secţiunea Contact.

Te rugăm să introduci mai jos termenii pe care dorești să îi cauți